Fjallraven Kanken Laptop 15 inch zwart: Review


Wauw, ik ga dit echt blijven zeggen maar het is weeral zo lang geleden dat ik me gewoon even rustig heb neergezet en een artikeltje voor mijn blog heb geschreven. Maar nu ben ik weer terug! :) De vakantie is al even gedaan, de herfst is zelfs al begonnen en school is al een paar weken bezig. Zoals jullie misschien al weten ben ik een paar maanden geleden afgestudeerd van het middelbaar. En nu ben ik eindelijk aan het verder studeren.

Moesten jullie je het afvragen, of niet (haha ik vertel het toch ;)) ik studeer nu architectuur! Voorlopig lukt alles nog, dus hopelijk blijft dat ook zo :). En ik studeer ook in een andere stad, vorig jaar in Antwerpen, maar nu dus in het mooie Gent! En ik zit dus ook op kot sinds eind september. In het begin is het wel eventjes aanpassen, maar uiteindelijk valt het wel goed mee, buiten het feit dat ik buiten mijn 'klas' (of hoe je dat ook noemt in het hoger) bijna niemand ken in Gent. Dus iemand toevallig zin in een bloggersmeeting in Gent? Haha ;)

Maar bij een nieuw schooljaar met nieuwe school, hoorde ook een nieuwe boekentas oftewel rugzak. Ik wilde vooral een stevige zak die een beetje tegen regen kan, waar mijn laptop goed in wordt beschermd en die ook nog handig is om te gebruiken. Na wat opzoeken ben ik dan bij de Fjallraven Kanken met laptopvak uitgekomen! 

Ik heb de rugzak in het zwart met plaats voor een laptop van 15 inch. Ik heb zelf wel een 13 inch laptop dus ik heb wat ruimte over, maar ik heb voor de 15 gekozen omdat de 13 toch wat klein is om al mijn boeken in te steken. En nog een groot voordeel aan deze rugzak met laptopvak, in de meeste rugzakken met laptopvak zit het laptopvak echt in het grote vak waar je al de rest ook steekt, maar bij deze is er aan de kant van je rug een apart vak voorzien met aparte rits om je laptop in te steken. Daardoor hoef je niet heel je rugzak open te doen als je even je laptop wil pakken. En als je niet vaak een laptop nodig hebt, er bestaat ook een versie zonder laptopvak, die is het bekendste en die kost ook wat minder. Naast het laptopvak heeft de rugzak dus ook 1 groot vak, voor al je boeken en andere spullen, 1 klein vakje aan de voorkant, voor een klein portemonneetje, sleutels of gsm, en 2 vakjes aan de zijkant, waar ik vaak een flesje water en een kleine paraplu insteek. De stof waaruit de rugzak is gemaakt is ook waterdicht tegen regen en de rugzak met laptopvak heeft verstevigde schouderbandjes. 

Oké sorry voor heel mijn lange en ingewikkelde uitleg, maar het is gewoon een supergoed en handige rugzak. Hiervoor was ik echt geen 'rugzakkenmens' en sleurde ik liever met een gigantische handtas waardoor je helemaal scheef loopt omdat het teveel weegt, maar nu neem ik echt veel liever mijn rugzak!


2 opmerkingen:

  1. Hihihi, Helene zei dat je blijkbaar naar mijn school gaat? Tenminste, we hebben theorie in hetzelfde gebouw. Ik wil je eens toevallig tegenkomen :) Hoe grappig zou dat zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha echt? :) Dat zou echt grappig zijn. Tot dan is op school eh! ;)

      Verwijderen